2410 541515 | info@lfcmed.gr

Υπηρεσίες

Η LFC δίνει έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και συνεχώς παρέχουμε στου πελάτες μας τα προϊόντα που επιθυμούν στην ποιότητα, ποσότητα αλλά και στους χρόνους παράδοσης που ζητούν κάθε φορά. Στόχος μας είναι μία αποτελεσματική Ομάδα Πωλήσεων αλλά και ένα αξιόπιστο After Sales Service,

Ειδικά για τους επαγγελματίες, η LFC έχει προσθέσει στις Υπηρεσίες της και το Private Label (PL). Η συγκεκριμένη υπηρεσία σας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσετε εσείς την Συσκευασία της μάσκας μας, τόσο στα χαρτοκιβώτια όσο και στην σακούλα συσκευασίας της μάσκας μας! Αξιοποιώντας το PL καταφέρνετε να δώσετε μια μοναδική ταυτότητα στον προϊόν, την δική σας ταυτότητα.  Είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος να ξεχωρίσετε έναντι του ανταγωνισμού σας να διαφημίσετε την εταιρία σας με ‘καμβά’ την χειρουργική μας μάσκα.

Η εταιρία μας σας παρέχει επίσης την επιλογή της συσκευασίας. Μπορούμε να σας παρέχουμε, από συσκευασία του 1 τεμαχίου μέχρι και των 50 τεμαχίων δίνοντας σε εσάς την επιλογή σε όλες τις παραμέτρους της παραγωγής μας, για να ξεχωρίσετε στην αγορά και να μπορείτε να εξυπηρετήσετε όλες τις ανάγκες των πελατών σας!

Επιλέξτε εσείς την συσκευασία που προτιμάτε, στη διάθεσή σας βρίσκονται όλες οι δυνατότητες, από ατομικά συσκευασμένες μάσκες μία προς μία, μέχρι ένα αεροστεγώς κλεισμένο πακέτο των 50 μασκών.

Οι άνθρωποί μας είναι διαθέσιμοι 24/7 προκειμένου να σας ενημερώσουν για την πορεία της παραγγελίας σας και να σας δώσουν λύση σε ο,τιδήποτε προκύψει.

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα των υπηρεσιών μας γιατί αυτές αποτελούν κομμάτι της ολικής ποιότητας των προϊόντων μας. Στοχεύουμε σε Πελάτες-Συνεργάτες και χτίζουμε πάνω στις μακροχρόνιες συνεργασίες και στις ανθρώπινες σχέσεις.